Αθλητικές εγκαταστάσεις

Στο «Κτήμα Ελαία» φιλοξενείται το μοναδικό, κατασκευασμένο, περιφραγμένο, γήπεδο άμμου στην δυτική Ελλάδα.

Με  εξωτερικές διαστάσεις 28Χ37 μέτρα, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδος τουρνουά για αθλήματα άμμου, με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές του καθενός, καθώς λόγω μεγέθους και εξοπλισμού, υπερκαλύπτει τις ανάγκες μιας επαγγελματικής διοργάνωσης.

Ο χώρος είναι επίπεδος, περιφραγμένος, με καλυπτόμενους πάγκους ομάδων – παικτών και πλήρως φωτιζόμενος για παιχνίδι και μετά την δύση του ηλίου.

Η δυνατότητα να παίζει κανείς ποικιλία παιχνιδιών σε ελεύθερο, ενδεδειγμένο χώρο, χωρίς παρεμβολές και ενοχλήσεις, παρέχει την απόλυτη απόλαυση σε όσους θέλουν τις καλύτερες συνθήκες στην αθλητική τους ενασχόληση.

Ο χώρος διαθέτει τέρματα για ποδόσφαιρο άμμου (Beach Soccer) 5Χ5, βάσει των προδιαγραφών της FIFA και τον απαραίτητο εξοπλισμό (κορδέλες σήμανσης – σημαίες), για την διενέργεια ομαδικών παιχνιδιών, επίσημων και μη. Αντίστοιχα βεβαίως μπορούν στο μισό γήπεδο να παιχτούν παιχνίδια 3Χ3.

Για όσους λατρεύουν το βόλεϊ, το «Κτήμα Ελαία», διαθέτει άριστο εξοπλισμό, που ανταποκρίνεται σε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, με κολώνες αλουμινίου καλυμμένες με προστατευτικά και βεβαίως μπορεί να φιλοξενήσει επίσημα τουρνουά Beach Volley, καθώς διαθέτει και σκάλα διαιτητή για την κάλυψη του αγώνα.

Τέλος για όσους παθιάζονται με την ρακέτα, στο γήπεδο μπορεί να παιχτεί αντισφαίριση με ή χωρίς φιλέ, με ρακέτες τένις ή θαλάσσης, ανάλογα με την προτίμηση και αντίστοιχα να φιλοξενήσει και τα ανάλογα τουρνουά της κατηγορίας Beach Tennis.

Για όποιο άθλημα κι έρθετε, ο χώρος προσφέρει αποδυτήρια γυναικών & ανδρών, για την αλλαγή ρούχων, την ασφαλή αποθήκευσή τους σε ατομικά ερμάρια με κλειδαριά, ντουζιέρες και τουαλέτες, ενώ υπάρχει και υπαίθρια ντουζιέρα για δρόσισμα στα μεσοδιαστήματα.