Καφενείο

Φτιαγμένο με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, αλλά και σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, το κτίριο του συγκροτήματος, φιλοξενεί το καφενείο, τα αποδυτήρια και τους χώρους υγιεινής, για τους πελάτες μας.

Το καφενείο καλύπτεται από τις τρεις πλευρές του από τον χώρο της πλατείας και μπροστά από αυτή βρίσκεται το σύμπλεγμα με τις πισίνες.

Ο χώρος που χωρίζεται σε δύο επίπεδα, αυτό του κτιρίου και της πλατείας με τις πισίνες, έχει κατεύθυνση νοτιοδυτική με ελεύθερο πεδίο 180 μοιρών, ενώ πίσω του ο ελαιώνας «αγκαλιάζει» το συγκρότημα.

Μπορεί κανείς να απολαύσει τις υπηρεσίες μας, είτε στον γραφικό (επενδυμένος με τοπικό σχέδιο πέτρας) χώρο της πλατείας, χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες ή τους καναπέδες της πισίνας και στα υπαίθρια τραπέζια, είτε στον πάγκο κάτω από την πέργκολα στο 2ο επίπεδο.

Για όσους προτιμούν τον κλειστό χώρο, εντός του καφενείου φιλοξενείται το ξύλινο μπαρ που παραπέμπει σε «western» μίνιμαλ εποχή και έχει εμπνευστεί το στυλ των καφενείων – παντοπωλείων της περιοχής, πριν από 60 χρόνια.

Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι, ενώ έχουν προβλεφθεί όλοι οι απαιτούμενοι κανόνες ασφαλείας.

Τέλος η επιχείρηση έχει λάβει πιστοποίηση  Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001