The coffee house

The building complex which houses the café, changing rooms and sanitary facilities for our customers was designed with the utmost respect to nature and local architecture so it’s as unobtrusive as possible.
Its build on an elevated, stone floored square, so it offers spectacular views of the open sea and the pools in front of it, while the olive grove embraces the back of it in a perfect, almost theatrical semi-circle.
The area in front of it is divided into two levels, the upper level which enjoys the shade provided by a pergola and seating facilities and the lower level surrounding the pools where one can enjoy a coffee or a cool drink at the outdoor tables or relax on the sun loungers and sofas provided. For those preferring the indoor coolness, they can enjoy a drink at the western-style minimal wooden bar, which was inspired by the cafes in the region 60 years ago.
The complex is fully airconditioned and conforms to all required safety standards.

Finally, the company has received ISO 9001 Quality Management Certification